ویزای روسیه

انواع ویزای روسیه

ویزای توریسیتی ( عادی و فوری طبق بلیط ارائه شده توسط مسافر )

ویزای تجاری ( 3 ماهه عادی و فوری - 3 ماهه دبل عادی و فوری - 1 ساله مولتی)

ویزای توریستی

برای اخذ ویزای 14  روزه توریستی عادی  7 روز کاری  و 14 روزه توریستی فوری   2 روز کاری  زمان لازم است.

برای اخذ ویزای 1 ماهه توریستی عادی 7 روز کاری و 1 ماهه توریستی فوری 2 روز کاری زمان لازم است .

مدارک لازم

اصل  پاسپورت  با 7 ماه اعتبار، 1 قطعه عکس رنگی تمام  رخ ،  رزرو هتل و بلیط  بیمه نامه مسافرتی

ویزای تجاری

برای اخذ ویزای 1 ماهه تجاری عادی 1 بار ورود 8 روز کاری و 1 ماهه تجاری فوری 5 روزکاری زمان لازم است.

برای اخذ ویزای 3 ماهه تجاری عادی 1 بار ورود 8 روز کاری و 3 ماهه تجاری فوری 1 بار ورود 5 روز کاری زمان لازم است.

برای اخذ ویزای 3 ماهه تجاری عادی 2 بار ورود 8 روز کاری و 3 ماهه تجاری فوری 2 بار ورود 5 روز کاری زمان لازم است.  

مدارک لازم

اصل  پاسپورت  با 7 ماه اعتبار، 1 قطعه عکس رنگی تمام  رخ ،   بیمه نامه مسافرتی

ویزای مولتی

برای اخذ ویزای 1 ساله مولتی عادی چند بار  ورود 8 کاری و  1 ساله مولتی فوری چندبار ورود 5 روز کاری زمان لازم است

مدارک لازم

اصل  پاسپورت  با 7 ماه اعتبار، 1 قطعه عکس رنگی تمام  رخ، آزمایش عدم ابتلا به ایدز

مدارک لازم برای ویزای روسیه

پاسپورت با دست‌ کم شش ماه اعتبار

دو قطعه عکس ۴*۳ رنگی با زمینه‌ی سفید. بلیط قطعی رفت و برگشت

رزرو قطعی هتل یا محل اقامت برای کل مدت اقامت

فرم کامل شده‌ی تعهد بازگشت به کشور

فرم کامل شده‌ی مشخصات فردی

برای همه‌ی مسافران، حتا کودکان و نوزادان پاسپورت جداگانه لازم است.

پاسپورت همه‌ی مسافران بالای ۱۶ سال باید امضا شده باشد.

اگر تصمیم دارید خودتان برای گرفتن ویزا اقدام کنید باید دعوت‌نامه داشته باشید. اما با مراجعه به کارگزار نیازی به دعوت‌نامه ندارید.

قیمت ویزای روسیه

ویزاهای توریستی روسیه بنا به مدت ویزا، قیمت ارز و مدت انتظار برای ویزا قیمت‌های متفاوتی دارند.  برای اطلاع از این قیمت ها با کارشناسان ما تماس بگیرید.

نکته

جهت اخذ ویزای یک ساله مسافر  می بایست طی 1 سال اخیر ویزای تجاری قبلی داشته باشد در غیر این صورت نرخ ویزای یک ساله متفاوت می باشد.

جهت اخذ دعوت نامه تجاری فوری و نیمه فوری  علاوه بر مدارک فوق مراجع ملزم به ارائه روزنامه رسمی ، شماره ثبت شرکت ، نامه رسمی شرکت با ذکر عنوان دقیق و سابقه بیمه میباشد.

قیمت دعوت نامه  های تجاری منوط به داشتن مدارک شغلی می باشد. در صورت نداشتن مدارک شغلی به هزینه دلاری دعوتنامه افزوده می شود.

"رسالت ما رضایت شماست"