ویزای چین


اخذ ویزای چین

چین کشوری با فرهنگی غنی است و کمتر کشوری در دنیا یافت می‌شود که دارای چنین فرهنگی باشد. چین کشور تضاد‌هاست. پکن، شانگهای و هنگ‌کنگ شهر‌های پیشرفته‌ی چین هستند. با این حال در غرب کشور بخش‌هایی روستایی و در حال توسعه دیده می‌شود. چین کشوری است که بین توسعه یافتن و در حال توسعه بودن مانده است. تغییرات فراوان چین باعث شده گردشگران زیادی به این کشور سفر کنند. شاید بیشترین محرک انگیزشی برای چینی ها افسانه های آن ها باشد ، افسانه هایی که با عث بوجود آمدن این فرقه های متفاوت و به شدت جذاب در چین شده است برای سفر به چین با ما همراه باشید.

مدارک لازم برای ویزای چین

  1. اصل پاسپورت جدید
  2. ۲ قطعه عکس رنگی زمینه سفید ۶ در ۴ (عینا مطابق پاسپورت )
  3. مشخصات فردی
  4. تمکن مالی به ازای هر روز اقامت 100 دلار ارزش حداقل ۱۲ میلیون تومان
  5. اصل بلیط

مدارک لازم برای ویزا های مولتی تجاری

1.رزو بلیط

2.بیمه مسافرتی 1 ماهه

3. تمکن بالای 60 تا 70 میلیون تومان

4. فرم مشخصات فردی

انواع ویزای چین

  • ویزای توریستی انفرادی چین با ۳ ماه اعتبار ورود به چین و ۱ ماه اعتبار اقامت
  • ویزای گروهی چین برای حداقل ۵ نفر و اقامت حداکثر ۳۰ روزه
  • ویزای مولتی تجاری 6 ماهه ( باید حداقل 4 بار به چین سفر کرده باشن )
  • ویزای مولتی تجاری  یک ساله ( حداقل 8 بار ورود یا 1 ویزای مولتی )

مدت زمان لازم برای صدور ویزای چین

  • ویزای چین توریستی گروهی به صورت عادی: ۱۵ روز کاری ( فعلا اقدام نمیشد)
  • ویزای چین توریستی گروهی به صورت فوری : ۱۰ روز کاری
  • ویزای چین توریستی انفرادی عادی : ۷-10  روز کاری 3 ماه اعتبار اقامت مطابق بلیط
  • ویزای چین توریستی انفرادی فوری: 5-7 روز کاری
  • ویزای چین مولتی 6 ماهه:15 روزکاری
  • ویزای چین مولتی یکساله: ۱۵ روز کاری

نکات قابل توجه

v      ویزای گروهی چین برای گروهی از افراد  اخذ میشود که تعداد نفرات این گروه حداقل ۵ نفر  باشند.

v      مسافرینی که ویزای گروهی چین دریافت میکنند باید در یک زمان  به چین وارد شده و باهم خارج شوند.

v      روزهای کاری سفارت چین برای صدور ویزا ی چین ، یکشنبه و سه شنبه و پنج شنبه هست.

v      مسافر برای ویزای مولتی یکساله چین، احتیاج به حداقل 7 ویزای انفرادی قبلی دارد.

v      غیر از انواع ویزای انفرادی و گروهی چین، سایر انواع ویزا مثل تجاری قابل اخذ است.

v      تاییدیه مدارک برای سفارت چین نیز صورت میگیرد ( حقیقی و حقوقی)

v      برای اطلاعات بیشتر و قیمتها با کارشناسان ما تماس بگیرید